Anpassat efter gästernas behov!

Du kan bruka oss som bed and breakfeast till en övernattning på det morderna handikappvänliga och välutrustade vandrarhemmet med 14 rum, 40 sängplatser, kök, dusch och toaletter.

Du kan komma hit på weekendopphold och hålla korta eller långa semestrar ensam eller med familjen, i våra välutrustade rum på vandrarhemmet- eller på sovsal om det är en större grupp där man vill ha upplevelser tillsammans och har en mindre budget.

Vill du ha lite mer lyx och komfort, kan du hyra badstugan med egen bastu, få maten serverad och dricka kalla drinkar på terassen med utsikt över Stensjön. Här finns möjligheter för alla tempramenter och budgetter.

På Öknehult finns det ridning,naturupplevelser och andra aktiviteter för både stora och små.I våra mer än 400 hektar skog och på våra solbelysta ängar hittar du svamp och bär.I våran djupa, rena sjö kan du bada, fiska och segla i roddbåt - eller fånga kräftor och hålla fest i den ljusa svenska sommarnatten.

Du kan också bruka våra facaliteter till att hålla fest och evenemang - vi har ett underhållningsrum  med plats för stora och små företag och vi har kökfacaliteter till att betjäna dom.

Vi hoppas att du vill möta oss och vi glädjer oss av ett besök ifrån dig och din familj!

Välkommen till Öknehult